Hvem vil ikke gerne sidde helt fantastisk samtidig med, at man sidder i et smukt møbel? Hos VIVO design kan du få det ønske opfyldt. Fra I'M BOARD har vi en lænestol designet af Kasper Bugge Møller. Den er lavet af bambus og møbelbirkfinér, og den fås i flere farver og med udskiftelige hynder - hvis du skulle blive træt af farven, kan du blot skifte hynderne ud. Hvis du vil sidde endnu mere komfortabelt, har I'M BOARD lavet en skammel til, som du også finder hos VIVO design. Fra Muuto har vi en enkel og let lænestol, der har en høj komfort og fås i mange farver fra mintgrøn og lyserød til sort og hvid. Hvis afslapningen og komforten skal være helt i top, anbefaler vi sækkestolen fra SACKit. Den er lavet af kanvas, og kan stå udenfor på terrassen hele sommeren, hvor du kan slappe af i solen.

SACKit RETROit Cobana Junior sækkestol

1.795,00 DKK

prisen er inkl. moms

Vælg farve

Producent: SACKit
Leveringstid: 1-2 hverdage


Højde: 65 cm.
Bredde: 65 cm.
Dybde: 82 cm.
Højde sæde: 35 cm.
Dybde sæde: 40 cm.

RETROit Cobana Junior har samme fede design som de populære RETROit stole – de er blot i den fineste lille børnestørrelse. Junior-sækkestolene har præcis samme velkendte funktionalitet og komfort, som sikrer dit barn de ultimative rammer for leg, hygge eller afslapning.

De skønne børnemøbler kan bruges både indendørs og udendørs. Det vil sige, at I frit kan flytte rammerne for den gode leg. Stolene er super lette og kan derfor nemt flyttes rundt i huset eller tages med ud på terrassen om sommeren – de er faktisk så lette, at de små selv kan tage dem med sig. Smart!

Indeni sækkestolen finder du to separate poser med EPS kugler, som er lukket med lynlås, så de let kan fyldes op igen, hvis kuglerne skulle blive flade med tiden. Det betyder samtidigt også, at sækkestolen er lukket med hele to lynlåse, hvilket sikrer, at der ikke pludselig er sækkestolskugler i hele børneværelset.

Fyldet i vores sækkestole er selvfølgelig 100% giftfrit, så du uden bekymringer kan lade de kære små slænge sig hele dagen. I langt størstedelen af sækkestolene på markedet er fyldet behandlet med det brandhæmmende HBCD, som er mistænkt for at være kræftfremkaldende. For både at skåne miljøet, og for at sikre vores kunders sundhed, har vi fuldstændig fravalgt at bruge kugler med HBCD. Du får altså 100% rent fyld og ren samvittighed med en SACKit stol – så bare nyd livet og slap af.

Stof: 100% Olefin fiber
Fyld: 100% EPS kugler, bemærk de her er giftfrie.
Slidstyrke. 20.000 Martindale.
Lysægthed: skala 7-8.
Vandafvisende: skala 90
Bemærk stolen kan virke hård de første gange børnene sidder i dem, men det retter sig efter få ganges brug.
Stolen tåler op til 40 grader varmt vand, eller man kan lige bruge en fugtig klud.
Betrækket kan ikke klarer selvstændig vask da der er håndsyede detaler på stolen.

  • 30 dages fuld fortrydelse
  • Fri fragt over 499 DKK
  • Medlem af E-mærket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

for at modtage spændende tilbud og deltage i fantastiske konkurrencer!

 
 

Find os på Brogade 12, 4600 Køge


Psst, vi elsker at høre fra vores kunder!

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Captcha
Ugyldig indtastning